Dekoria, wystrój stołu

Gruszkowa tarta

Krok 1

Potrzebujemy:

– zielone miseczki

– grafitową rafię

– gruszki

-zielone serwetki w białe groszki

-talerze

-zielone i grafitowe wstążki

-sezonowe kwiaty

Krok 2

Do miseczek wkładamy trochę rafii, na nią układamy gruszki.

Krok 3

Pod miseczki i talerze układamy zielone serwetki w białe groszki.

Krok 4

Całość przewiązujemy zieloną kokardką.

Krok 5

Dla kontrastu dekoracji dodajemy np. irysy, biały bez, a stół przyozdabiamy grafitową i zieloną wstążką.

I gotowe! Podano do stołu!

 

Projekt: Małgorzata Maszczyńska

Brak komentarzy

Zostaw Komentarz

Administratorem Państwa danych osobowych przetwarzanych w celu udzielenia odpowiedzi na Państwa wiadomość jest Franc-Textil Sp. z o.o. z siedzibą w: ul. Przemysłowa 10, 58-130 Żarów. Informacje dotyczące przetwarzania przez nas Państwa danych osobowych w celu udzielenia odpowiedzi na Państwa wiadomość znajdą Państwo w Polityce prywatności.