Krok 1
Przygotuj: słomę, sznurek, orzechy włoskie, skórkę z pomarańczy, laskę cynamonu, gwiazdki anyżu, zieloną gałązkę (świerku czy sosny).
Krok 2
Ze słony zrób okrągły wianuszek (żeby słoma nie rozchodziła się użyj sznurka).
Krok 3
Za pomocą gorącego kleju z pistoletu przyklej orzechy włoskie (jeden obok drugiego). Do środka wianuszka włóż świeczkę.
Krok 4
Ze skórek pomarańczy wykrój przy pomocy foremek kształty gwiazdek (mniejsze i większe), a następnie przyklej gwiazdki, gałązkę choinki oraz gwiazdki anyżu.
Projekt: Małgorzata Pfeiffer
Brak komentarzy
Administratorem Państwa danych osobowych przetwarzanych w celu udzielenia odpowiedzi na Państwa wiadomość jest Franc-Textil Sp. z o.o. z siedzibą w: ul. Przemysłowa 10, 58-130 Żarów. Informacje dotyczące przetwarzania przez nas Państwa danych osobowych w celu udzielenia odpowiedzi na Państwa wiadomość znajdą Państwo w Polityce prywatności.